inschrijfformulier-zomertraining-kids

 Inschrijven jeugdtraining 2024
In april gaan we weer van start met de jeugdtrainingen. Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook! Om te kunnen trainen willen we natuurlijk weten op welke dag je kunt komen trainen. Dus vragen wij jullie (of je ouders) om het het formulier op dijoR in te vullen en daarin aan te geven welke dagen en uren je niet kan tennissen.

Opgeven voor 18 maart.

Even wat spelregels:

 • We gaan kinderen van dezelfde leeftijd en op kleur zo veel mogelijk bij elkaar te
  plaatsen;
 • We gaan ook kijken naar sterkte om iedereen een uitdaging te bieden.
 • Hoe ouder je bent, hoe later op de dag je wordt ingedeeld, zit je op de middelbare school, plaatsten we je zo veel mogelijk om 17.00 of 18.00 uur.
 • De jongste groep plaatsen we zo vroeg mogelijk op de middag. Dus op de
  woensdagmiddag of donderdag of vrijdagmiddag als er geen school is. Vanaf 14.30 is ook mogelijk!
 • Je mag minimaal vijf tijden opgeven waar je NIET kan, passen die niet in het plaatje dat wij opstellen, dan kan het voorkomen dat wij daarvan (moeten) afwijken.
 • Je mag aanvragen met een speciaal iemand ingedeeld te worden, daar houden we zo veel mogelijk rekening mee. Valt die persoon in een andere leeftijdsgroep of heeft hij of zij echt een andere speelsterkte, dan is de kans groot dat jullie niet in een groep geplaatst worden. Geeft de andere persoon andere tijden op, dan gaat het ook niet lukken.
 • De eerste training start op dinsdag 2 april 2024. Ongeveer een week van te voren staat het rooster op deze website van de Rading en op dijor.nl.
 • Sta je niet op de lijst, dan heb je of vergeten je aan te melden of was je te laat. Je kunt dan alleen nog geplaatst worden in groepen die niet vol zitten. Het heeft geen enkele zin voor die tijd te bellen of te mailen naar Berry, gewoon op de site kijken.
 • Het kan zijn dat de groep waarin je bent ingedeeld toch niet goed past. Dat kunnen we in de loop van het seizoen kijken of je naar een andere groep kunt (ander niveau, andere tijd). Dat bekijken we individueel en kan alleen grootte het toelaat.
 • Let op:
  Veel basisscholen hebben tegenwoordig een continurooster en zijn dan al om 14.00 of 14.15 uur uit. Geef dat dan aan, dan kunnen we om 14.30 al beginnen met de training en kunnen we kleinere groepjes maken.

Wij delen de tennisles in op basis van tenniservaring, leeftijd en vrienden/vriendinnenverzoek.

Geef hieronder aan wanneer je NIET kan lessen. (Maximaal 4 verhinderingen)

Heb je het goed ingevuld? Het gaat erom dat je hebt aangeven wanneer je GEEN les kan volgen.

Bezig met versturen

Bekijk hier onze Privacyverklaring